Ptosis van de borst in Tunesië

prijs voor borsttose 1
Geschreven door Erika

Voelt u zich minder vrouwelijk door uw verslapte borsten? Hebt u verschillende oefeningen geprobeerd om uw borsten te verstevigen en te liften, maar het mocht niet baten? Nou, zeg maar dag tegen verslapte borsten, want wij gaan de beste borstlift in Tunesië voor u plannen!

BesteKlinieken.com informeert u over borsttose in Tunesië en helpt u bij het boeken van een operatie bij gekwalificeerde chirurgen. Deze inhoud is alleen bedoeld ter informatie en is niet bedoeld ter vervanging van het advies van een medische professional.

Prijs van een borstlift in Tunesië

De gemiddelde kosten van een borstlift in Tunesië bedragen €2.100. De ingreep wordt onder algehele narcose uitgevoerd en duurt 4 uur. De verblijfsduur is 7 dagen, en het ziekenhuisverblijf is 1 nacht. De prijs is inclusief de verdoving, de operatie en de medicijnen. Het uiteindelijke resultaat is binnen 5 maanden zichtbaar.

ProcedureKosten Tunesië
Ptosis van de borst1900 €

Alles wat u moet weten over ptosis van de borst in Tunesië

Mastopexie of de behandeling van ptosis van de borst is eenvoudigweg een borstlift. Het is de enige oplossing voor verslapte borsten. Het is cosmetische chirurgie, dus de resultaten zijn snel en vooral blijvend.

Oorzaken van borstplooiing

Er zijn 3 soorten ptosis van de borst:

 • Aangeboren ptosis (erfelijk),
 • Verworven ptosis,
 • En geassocieerde ptosis.

Aangeboren ptosis is erfelijk en kan op elke leeftijd optreden, zelfs tijdens de adolescentie. Verworven ptosis komt daarentegen het meest voor. Het is een morfologische verandering die om natuurlijke redenen optreedt, met name :

 • Zwangerschap,
 • Borstvoeding,
 • De effecten van leeftijd,
 • Hormonale onevenwichtigheden,
 • Maar ook door gewichtstoename of -afname… Onder andere.

Geassocieerde ptosis is een verzakking van de borststreek die altijd gepaard gaat met een andere verandering. Ofwel een overmatige ontwikkeling van de borstklier (hypertrofie), ofwel het tegenovergestelde (atrofie of hypotrofie).

Dankzij de constante ontwikkeling van wetenschap en technologie. Gelukkig is het nu mogelijk om deze uitrekking van de huid, die zo storend is, te corrigeren!

Wie kan een borstlift in Tunesië ondergaan?

Een borstlift is een chirurgische ingreep om verslapte borsten te corrigeren. Een borstlift kan worden uitgevoerd bij elke vrouw die stevigere, gelifte borsten wil.

Hoe wordt de prijs van een borstlift in Tunesië berekend?

De prijs van een borstverkleining in Tunesië is inclusief :

 • De omvang van de ptosis,
 • De honoraria van de chirurg en de anesthesist,
 • De kosten van de kliniek,
 • De kosten van postoperatieve bezoeken, en
 • Verblijfkosten!

Hoeveel kost een buikwandcorrectie in Tunesië?

De gemiddelde kosten van een buikwandcorrectie in Tunesië zijn €1.900. De ingreep wordt onder algehele narcose uitgevoerd en duurt 1 tot 2 uur. Een overnachting in het ziekenhuis is inbegrepen. Deze gemiddelde kosten omvatten de verdoving, de operatie en andere gerelateerde kosten zoals medicatie en een steungordel.

Procedures voor borsttose in Tunesië

Onze coördinator zal contact opnemen met een van onze chirurgen om voor u te zorgen. Zij kan u vragen om foto’s op te sturen zodat de specialist uw ptosis van de borst kan beoordelen.

Borsttose wordt vaak geassocieerd met een borstvergroting met behulp van een borstprothese, ook wel borstimplantaat genoemd.

Zij zal u dan via Whatsapp of per e-mail voorzien van de pre-diagnose van de plastisch chirurg en een prijsopgave voor uw operatietraject.

Hoe werkt borsttose in Tunesië?

Bent u tevreden met onze offerte? Bent u klaar om de operatie in Tunesië te ondergaan en terug te komen met nieuwe, stevigere, jonger uitziende borsten? Laten we beginnen!

Borstlifting in Tunesië, en overal elders ter wereld, kan ugelifte, geronde borsten geven. Ontdek hieronder hoe uw borsten gelift zullen worden.

Reisarrangementen

Wijorganiseren uw hele reis van A tot Z. Wij regelen alles wat met uw operatie te maken heeft. Wat u moet weten:

 • Uw retourtickets boeken,
 • Uw accommodatie regelen,
 • Het maken van afspraken voor pre- en postoperatieve consulten,
 • Het regelen van een vertaler,
 • En al het andere dat met uw operatie te maken heeft.

U hoeftalleen maar uw eigen bagage te dragen !

Vóór de operatie voor borsttose in Tunesië

Voor de operatie zal de arts u een pre-operatief onderzoek geven. Het doel van dit onderzoek is om de pre-diagnose te bevestigen en u voor te bereiden op de operatie.

De “D” dag

De behandeling voor borsttose wordt uitgevoerd onder algehele narcose en duurt 1 tot 3 uur. Ter informatie: de duur van de operatie hangt af van de mate van zwelling van de huid.

Om een eventuele ptosis te herstellen. De ingreep bestaat uit het verplaatsen van het tepelhof en de tepel, en het vergroten van de borstklier door incisies te maken. Daarnaast corrigeert uw plastisch chirurg uw verslapte huid, afhankelijk van de mate van borsttose. Goed om te weten:

 • Een grote mate van ptosis,
 • Matige ptosis,
 • Of kleine ptosis.

Kleine, middelgrote of grote ptosis… het principe blijft hetzelfde. Het enige verschil is waar de incisies worden gemaakt. Bovendien kan er tijdens dit proces overtollige huid worden verwijderd, indien nodig.

Voor een grote ptosis maakt de chirurg incisies rond het tepelhof, verticaal naar beneden tot aan de borstplooi, en maakt hij vervolgens weer incisies op dit niveau, maar nu horizontaal. De wond krijgt de vorm van een omgekeerde T.

In het geval van een gemiddelde ptosis gaat de chirurg op dezelfde manier te werk als bij een kleine ptosis. Hij maakt echter geen horizontale incisie. In dit geval zal er alleen een verticaal litteken zijn. Voor een kleine ptosis daarentegen hoeft de chirurg alleen een incisie ter hoogte van het tepelhof te maken.

Na een borstverkleining in Tunesië

Na de mastopexie krijgt u absorbeerbare hechtingen. Daarna krijgt u een speciaal verband om uw buste. En u kunt de volgende dag al naar buiten!

De littekens zijn fijn en bijna onzichtbaar. Wat de pijn betreft, kunt u wat rek voelen. Maar maakt u zich geen zorgen, uw arts zal u pijnstillers voorschrijven om de pijn te verzachten.

Naast de pijn zult u ook wat blauwe plekken hebben na de operatie, en dat is volkomen normaal. Ze verdwijnen vanzelf!

Voorzorgsmaatregelen na ptose van de borst in Tunesië

Een korte herstelweek is alles wat u nodig hebt om uit te rusten en uw sociale leven weer op te pakken.

U moet er echter rekening mee houden dat u, zodra u de kliniek verlaat, een steunbeha moet dragen. En dat een maand lang! Dit is essentieel om uw borsten te ondersteunen en trouwens ook om de wond te beschermen.

Wij raden u aan om speciale mastopexy-oefeningen te doen, zodat u geen rek meer voelt in uw borst. Er zijn veel hulpmiddelen beschikbaar op internet.

U mag echter niet sporten vóór de eerste maand. En het is niet aan te raden om uzelf aan de zon bloot te stellen voordat de wond genezen is.

De genezingsperiode kan wel een jaar duren! Daarna is het tijd om van uw nieuwe borsten te genieten, zonder blauwe plekken en roze littekens.

Conclusie: verslapte borsten zijn niet onaantrekkelijk. Elk figuur heeft zijn eigen charme. Maar als u het moeilijk vindt om uw lichaam te accepteren, kunnen wij uw borstlift voor u organiseren, tegen de best mogelijke prijs!

Zoals u gezien heeft, zijn de kosten van een borstlift, gecombineerd met het herstelverblijf in Tunesië, de helft van de prijs van de operatie in Europa!

Vraag een gratis persoonlijke offerte aan, en maak u klaar om op weg te gaan naar uw nieuwe leven!


Vindt u het moeilijk om de juiste kliniek tegen de beste prijs te kiezen? Onze gratis coördinator zal u helpen om van uw operatie in Tunesië een succes te maken. Vraag ons om een gratis offerte.

Profiteer van een GRATIS evaluatie!

Op verzoek en
zonder enige verplichting van uw kant.

Raadpleging 100% gratis. We analyseren je situatie, je behoeften en verwachtingen. En we schatten het benodigde budget voor : Vlucht + Hotel + Taxi + Behandeling.

Je behoudt te allen tijde de volledige controle over het proces. Totale gemoedsrust.

Over de auteur

Erika

Mijn naam is Erika. Na meer dan 10 jaar medisch onderzoek te hebben gedaan, heb ik ervoor gekozen om me vanaf 2018 toe te leggen op wetenschappelijk en medisch schrijven. Ik heb een expertise ontwikkeld op verschillende gebieden, zoals cosmetische, tandheelkundige, bariatrische en oogchirurgie. Dankzij deze nieuwe richting kan ik mijn kennis delen.

‍👩‍⚕ EEN OFFERTE AANVRAGEN ➡️