Prijs van een neuscorrectie in Tunesië

prijs neusreconstructie tunisie pas chere 1
Geschreven door Manuella

Alles wat u moet weten over neuscorrectie in Tunesië! Wat is de gemiddelde prijs in Tunis? Ons advies voor een geslaagde neuscorrectie in Tunesië.

BesteKlinieken.com informeert u over neuscorrectie in Tunesië en helpt u bij het boeken van een operatie bij gekwalificeerde chirurgen. Deze inhoud is alleen voor informatieve doeleinden en is niet bedoeld ter vervanging van het advies van een medische professional.

Prijs van een neuscorrectie in Tunesië

De gemiddelde kosten van een neuscorrectie in Tunesië in Tunis bedragen €2.400. Afhankelijk van uw wensen kan de prijs variëren van 1800 euro tot 3200 euro.

ProcedureKosten Tunesië
Reconstructie van de neus2400 €

Wat is een neuscorrectie?

Een neusreconstructie in Tunesië is een operatie die bedoeld is om de neusholtes recht te maken, een nieuwe vorm te geven of te openen. Ons chirurgisch team beveelt over het algemeen de volgende maatregelen aan (afhankelijk van elk individueel geval):

  • Verwijderen van de bult op de neusrug
  • Vernauwen van de neus
  • Verfijnen of hervormen van de neustip
  • Correctie van een afwijkend tussenschot (kraakbeen dat de twee neusgangen scheidt).
  • Veel kenmerken van de neus kunnen worden gecorrigeerd om hem aantrekkelijker te maken.
  • Houd er rekening mee dat onze chirurgen de voorkeur geven aan een beperkte benadering, omdat dit natuurlijkere resultaten oplevert.

Soorten chirurgie

Neustipcorrectie – onze Tunesische chirurgen voeren deze ingreep uit als er correcties aan de neustip nodig zijn. De operatie kan deze inkorten, versmallen of beide.

Septoplastie helpt de neus te ademen door het kraakbeen (neustussenschot) recht te maken. Het uiterlijk van de neus wordt bij deze ingreep niet veranderd.

Rhinoseptoplastie – combineert chirurgie van zowel de neus als het neustussenschot. De afwijking van het neustussenschot wordt gecorrigeerd, net als het uiterlijk van de neus.

Procedure

Neusreconstructie in Tunesië wordt meestal onder narcose uitgevoerd (hoewel intraveneuze anesthesie soms mogelijk is). Het kan tegelijkertijd met andere cosmetische gezichtsprocedures worden uitgevoerd. Over het algemeen duren neusoperaties 1 tot 2 uur en moeten patiënten in het ziekenhuis worden opgenomen (1 nacht).

Bij de ingreep worden incisies in de neus gemaakt of kleine sneetjes ernaast. De littekens zijn echter niet of nauwelijks zichtbaar.

Chirurgie: de huid wordt losgemaakt van het ondersteunende bot of kraakbeen, dat vervolgens een nieuwe vorm krijgt. Door de natuurlijke elasticiteit van de huid kan deze zijn nieuwe positie aannemen. De operatie eindigt met het aanbrengen van een kleine spalk over de neus om deze te ondersteunen en de zwelling te verminderen. Er kan gaas worden gebruikt om het bloeden te stoppen. Dit wordt na 1 of 2 dagen verwijderd.

Na ontslag uit het ziekenhuis kan de patiënt in het hotel herstellen. Het aanbevolen verblijf in Tunesië is 5 tot 10 dagen (totdat de spalk verwijderd is). De hechtingen blijven ongeveer 10 dagen zitten.

Na de operatie kunt u enkele weken zwelling en blauwe plekken rond de neus en ogen verwachten (en tot 6 maanden voordat ze volledig verdwenen zijn). Er kan ook een tijdelijk verlies van gevoel of reuk zijn. Over het algemeen keren deze sensaties echter geleidelijk terug tijdens deze periode.

Afhankelijk vanhet resultaat: om kleine onregelmatigheden te corrigeren, kan een tweede revisieoperatie nodig zijn. In zeldzame gevallen kunnen infecties of bloedingen de genezing vertragen of littekens veroorzaken.

Patiënten met een dikke of vette huid op de neus zijn mogelijk minder geschikte kandidaten voor een operatie. Neem contact met ons op om een gratis consult in te plannen en aanbevelingen voor u te krijgen.

Profiteer van een GRATIS evaluatie!

Op verzoek en
zonder enige verplichting van uw kant.

Raadpleging 100% gratis. We analyseren je situatie, je behoeften en verwachtingen. En we schatten het benodigde budget voor : Vlucht + Hotel + Taxi + Behandeling.

Je behoudt te allen tijde de volledige controle over het proces. Totale gemoedsrust.

Over de auteur

Manuella

Mijn naam is Manuella Fiorentini. Ik ben een ervaren marketingprofessional binnen de medische hulpmiddelen- en farmaceutische industrie. Met meer dan 7 jaar ervaring heb ik in creatieve en strategische rollen gewerkt aan de ontwikkeling van marketingcampagnes, productlanceringen en internationale conferenties.

‍👩‍⚕ EEN OFFERTE AANVRAGEN ➡️