Prijs van een gastric bypass in Dubai

maagbypass Dubai 1
Geschreven door Manuella

Gastric bypass operatie in Dubai is een recente en revolutionaire gewichtsverliesoperatie. Bij deze techniek wordt een lager gelegen maagzakje gecreëerd dat verbonden is met een kortere darmlus.

BesteKlinieken.com geeft informatie over gastric bypass chirurgie in Dubai en helpt u bij het boeken van een operatie bij gekwalificeerde chirurgen. Deze inhoud is alleen voor informatieve doeleinden en is niet bedoeld ter vervanging van het advies van een medische professional.

Prijs van een gastric bypass operatie in Dubai

De gemiddelde kosten van een gastric bypass in Dubai zijn €6.200. Afhankelijk van uw behoeften kan de prijs variëren van €6.000 tot €6.400.

ProcedurePrijs Dubai
Gastric bypass6200 €

Wat is een gastric bypass?

Gastric bypass in Dubai, ook bekend als Omega Loop bypass, is een recente en revolutionaire gewichtsverliesoperatie. Bij deze techniek wordt een onderste maagzakje gecreëerd dat verbonden is met een kortere darmlus.

Een mini gastric bypass is beschikbaar als onderdeel van ons programma voor gewichtsverlies en obesitas, dat een optioneel postoperatief ondersteuningsprogramma van 6 maanden omvat om ervoor te zorgen dat u de beste kans hebt om uw doelen voor gewichtsverlies te bereiken.

Waarom wordt de operatie uitgevoerd?

Mini gastric bypass in Dubai wordt meestal uitgevoerd om morbide obesitas te behandelen door een nieuw malabsorptiekanaal te creëren om de hoeveelheid vet en calorieën die uit uw voeding worden opgenomen te beperken. Over het algemeen wordt de ingreep uitgevoerd om het risico op gewichtgerelateerde, mogelijk levensbedreigende gezondheidsproblemen te verminderen.

Voor wie is de operatie geschikt?

Gastric bypass chirurgie in Dubai wordt aanbevolen voor patiënten met ernstige gezondheidsproblemen die samenhangen met morbide obesitas, zoals ongecontroleerde diabetes en een hoog cholesterolgehalte. De operatie wordt niet aanbevolen voor patiënten met een BMI van minder dan 45. Hieronder volgt een overzicht van de voorwaarden waaraan patiënten moeten voldoen voordat ze voor deze operatie worden aanbevolen:

 • Een BMI van 45 of meer.
 • Ernstige gezondheidsproblemen geassocieerd met obesitas.
 • Geen voorgeschiedenis van gastro-intestinale ziekten.
 • Verplichting om een gezonde levensstijl aan te nemen.

Voordelen en mogelijke resultaten

Net als bij andere gewichtsverliesoperaties kan een gastric bypass in Dubai een zeer effectieve manier zijn om gewicht te verliezen op de lange termijn, afhankelijk van de mate waarin u uw levensstijl aanpast. Studies hebben aangetoond dat patiënten ongeveer 30% van hun overtollige gewicht kunnen verliezen in het eerste jaar na de operatie.

Daarnaast kan het ook bepaalde gezondheidsaandoeningen die geassocieerd worden met overgewicht verbeteren of zelfs omkeren, waaronder:

 • Diabetes
 • Hoge bloeddruk
 • Hyperlipidemie
 • Hartaandoeningen
 • Slaapapneu
 • Osteoarticulaire aandoeningen
 • Onvruchtbaarheid

Risico’s

Door de configuratie van de shunt is het mogelijk dat er galreflux optreedt, d.w.z. dat de inhoud van de galblaas in de maag terechtkomt. Op de lange termijn zou dit verband kunnen houden met kankerverwekkende effecten. Tot nu toe is er echter geen bewijs voor dit probleem.

Supplementen met micronutriënten kunnen nodig zijn vanwege de ontstane malabsorptie.

Vóór de operatie

Om als geschikte kandidaat voor de procedure geselecteerd te worden, kan uw arts bepaalde laboratoriumtests vereisen. U moet hem/haar ook op de hoogte brengen van uw gebruikelijke medicatie (anticoagulantia, antihypertensiva of antidiabetica), aangezien er bepaalde beperkingen zullen zijn voor de medicijnen die u mag innemen en voor wat u vóór de operatie mag eten en drinken.

Tijdens de operatie

De mini-maag bypass wordt in de meeste gevallen uitgevoerd met behulp van een laparoscopische techniek. De procedure omvat de volgende stappen:

 • Na het maken van verschillende kleine incisies in de buik brengt de chirurg laparoscopische instrumenten in en snijdt een klein stuk van de maag in de lengte door om een klein zakje te maken.
 • Een klein deel van uw darm wordt doorgesneden en direct in het maagreservoir genaaid.
 • Het voedsel gaat dan rechtstreeks uw darmen in, waardoor de opname van vetten en koolhydraten wordt voorkomen.

Tijdens de procedure slaapt u onder algehele narcose en wordt u nauwlettend in de gaten gehouden om complicaties te voorkomen. De hele procedure duurt een paar uur.

Na de ingreep

Onmiddellijk na de operatie mag u ongeveer 8 uur niet eten of drinken. Daarna zal uw dieet geleidelijk overgaan van vloeibaar naar vast en de hoeveelheid voedsel die u kunt innemen zal ook veranderen. Aangezien de mini gastric bypass een grote operatie is, kunt u minstens 3 tot 5 dagen in het ziekenhuis blijven. Bovendien zal uw arts in Dubai u aanraden om na de operatie vitamine- en mineralensupplementen te nemen om ondervoeding te voorkomen.

Profiteer van een GRATIS evaluatie!

Op verzoek en
zonder enige verplichting van uw kant.

Raadpleging 100% gratis. We analyseren je situatie, je behoeften en verwachtingen. En we schatten het benodigde budget voor : Vlucht + Hotel + Taxi + Behandeling.

Je behoudt te allen tijde de volledige controle over het proces. Totale gemoedsrust.

Over de auteur

Manuella

Mijn naam is Manuella Fiorentini. Ik ben een ervaren marketingprofessional binnen de medische hulpmiddelen- en farmaceutische industrie. Met meer dan 7 jaar ervaring heb ik in creatieve en strategische rollen gewerkt aan de ontwikkeling van marketingcampagnes, productlanceringen en internationale conferenties.

‍👩‍⚕ EEN OFFERTE AANVRAGEN ➡️