Prijs van liposuctie van de bilspieren in de Dominicaanse Republiek

liposuctie billen prijs 1
Geschreven door Manuella

Liposuctie van de billen in Santo Domingo is een plastische chirurgische procedure waarbij liposuctie wordt gebruikt als middel om esthetisch mooiere billen te creëren door bepaalde delen van de billen effectief te verkleinen.

BesteKlinieken.com geeft informatie over bil-liposuctie in de Dominicaanse Republiek en helpt u bij het boeken van een operatie bij gekwalificeerde chirurgen. Deze inhoud is alleen voor informatieve doeleinden en is niet bedoeld ter vervanging van het advies van een medische professional.

Prijs van liposuctie van de bilspieren in de Dominicaanse Republiek

De gemiddelde prijs van een liposuctie van de bilspieren in de Dominicaanse Republiek in Santo Domingo is €1.900. Afhankelijk van uw behoeften kan de prijs variëren van €1.800 tot €2.000.

ProcedurePrijs Dominicaanse Republiek
Liposuctie van de billen1900 €

Wat is liposuctie van de billen?

Liposuctie van de billen in Santo Domingo is een plastische chirurgische procedure waarbij liposuctie wordt gebruikt om een esthetisch mooiere bilpartij te creëren door bepaalde delen van de bil effectief te verkleinen.

Liposuctie van de bil wordt niet aanbevolen voor patiënten met morbide obesitas of voor mensen die willen afvallen, omdat bilvermindering niet bedoeld is om gewicht te verliezen, maar om mensen met een normaal gewicht te helpen een meer geproportioneerde bil te krijgen.

Aanbevolen voor bilvermindering

Iedereen die ontevreden is met de grootte of vorm van zijn billen kan baat hebben bij een bilvermindering. De meest geschikte kandidaten voor bil liposuctie in Santo Domingo zijn gezonde, mentaal stabiele niet-rokers met een elastische huid en een evenwichtig gewicht.

Aantal reizen naar het buitenland
1 reis

Duur van de operatie
2 tot 3 uur

Mannen en vrouwen over de hele wereld gebruiken deze procedure om een mooiere bilpartij en een mooiere contour van hun onderlichaam te krijgen, vooral als ze overtollig bilvet niet kwijt kunnen raken door bilverkleiningsoefeningen te doen.

Hoewel bilvermindering alleen kan worden uitgevoerd, maken veel patiënten van de gelegenheid gebruik om hun onderlichaam aanzienlijk te verbeteren en combineren ze de ingreep met andere soorten plastische chirurgie:

 • Dijbeenlift – deze procedure verwijdert overtollige huid en vetweefsel in het dijbeengebied
 • Buikwandcorrectie – ook bekend als abdominoplastiek, deze populaire ingreep verwijdert overtollige huid en weefsel rond de buik.
 • Billenlift – sommige patiënten hebben overtollige huid na een bilverminderingsoperatie, waardoor een billenlift nodig kan zijn
 • Liposuctie – als de patiënt geen overtollig huidweefsel heeft, kan liposuctie rond de dijen of buik worden toegepast
 • Autologe vettransplantatie of vettransplantatie – het eigen vet van de patiënt kan worden geoogst en opnieuw worden geïnjecteerd in specifieke gebieden rond de billen, voor een mooier resultaat

Voorbereiding

Patiënten moeten minstens 3 weken niet roken vóór de bilverminderingsoperatie. Kruidensupplementen, antistollingsmiddelen, ontstekingsremmers en omega-3-capsules moeten ook minstens twee weken voor de operatie worden vermeden.

Hoe verloopt de operatie?

Een bilvermindering duurt over het algemeen ongeveer drie uur. De verkleining wordt bereikt door liposuctie. De chirurg begint het proces met het maken van meerdere incisies in het bovenste deel van de billen. Na de incisie wordt een lange, dunne buis, een canule genaamd, in de incisie geplaatst. Met deze buis kan de arts het vet van de patiënt verwijderen.

De ingreep wordt meestal onder plaatselijke verdoving uitgevoerd, maar er kan ook een algehele verdoving worden gebruikt in combinatie met een ander type plastische chirurgie.

De meest populaire bilverminderingstechnieken zijn:

 • Tumescente Liposuctie – Dit is de populairste vorm van liposuctie. Tijdens de procedure wordt een grote hoeveelheid vloeistof in de vetgebieden geïnjecteerd. De vloeistof is een combinatie van een verdovingsmiddel en andere oplossingen die de vetophopingen helpen afbreken. Het vet wordt vervolgens opgezogen, of verwijderd, door kleine zuigbuizen die canules worden genoemd.
 • Liposuctie met ultrageluid (Ultrasound Assisted Liposuction, UAL) – deze procedure lijkt erg op de tumescente liposuctie techniek, met als enige verschil dat de canule door ultrageluid aangedreven wordt, wat helpt om de vetcellen af te breken.
 • Power Assisted Liposuction (PAS) – Deze techniek, ook bekend als Power Assisted Liposuction, maakt gebruik van een speciaal soort canule die een mechanische beweging produceert.

Herstel

De gemiddelde hersteltijd van een bilvermindering is ongeveer 4 weken. Patiënten krijgen een compressiekledingstuk om te dragen zoals beschreven. De meeste patiënten kunnen enkele dagen na de bilvermindering weer aan het werk.

Risico’s

Complicaties van een bilvermindering kunnen het volgende zijn:

 • Bloeding
 • Infectie
 • Ongunstige littekenvorming
 • Asymmetrie
 • Revisiechirurgie
 • Aanhoudende zwelling
 • Slechte wondgenezing

Bijwerkingen

Patiënten kunnen wat ongemak en pijn ervaren na een bilverminderingsoperatie. Ze kunnen ook misselijkheid verwachten als er een algehele narcose wordt gebruikt. Blauwe plekken, veranderd huidgevoel en schade aan dieper gelegen structuren zoals zenuwen, bloedvaten en spieren moeten ook worden beschouwd als bijwerkingen van een bilvermindering. Postoperatieve zwellingen en blauwe plekken verdwijnen over het algemeen na ongeveer 3 weken.

Succespercentages
Het gemiddelde succespercentage van een bilvermindering is ongeveer 91%.

Voor en na
Patiënten moeten na de bilvermindering een stabiel gewicht behouden. Als de patiënt te veel aankomt, zal het vetweefsel gewoon weer aangroeien. Een regelmatig, persoonlijk dieet en lichaamsbeweging zijn essentieel om de resultaten van de ingreep te behouden.

Bilvermindering V Billenlift – Wat is het verschil?
Een bilvermindering wordt voornamelijk uitgevoerd door middel van liposuctie, terwijl bij een bilverlift meerdere incisies kunnen worden gebruikt om zowel vet als huidweefsel uit de bilstreek te verwijderen. Liposuctie kan alleen overtollig vetweefsel verwijderen; verslapte huid maakt geen deel uit van deze procedure.

Is een bilvermindering pijnlijk?
Nee, de procedure is niet pijnlijk. Patiënten voelen niets tijdens de ingreep dankzij de plaatselijke of algehele verdoving, en pijnstillers zijn toegestaan tijdens de herstelperiode.

Hoeveel vet kan er verwijderd worden tijdens de bilvermindering?
Ongeveer 3-4 liter of 6-7 pond kan veilig verwijderd worden tijdens de bilvermindering. Sommige patiënten hebben na de bilvermindering mogelijk nog een operatie nodig om de losse huid in de bilstreek te verwijderen.

Profiteer van een GRATIS evaluatie!

Op verzoek en
zonder enige verplichting van uw kant.

Raadpleging 100% gratis. We analyseren je situatie, je behoeften en verwachtingen. En we schatten het benodigde budget voor : Vlucht + Hotel + Taxi + Behandeling.

Je behoudt te allen tijde de volledige controle over het proces. Totale gemoedsrust.

Over de auteur

Manuella

Mijn naam is Manuella Fiorentini. Ik ben een ervaren marketingprofessional binnen de medische hulpmiddelen- en farmaceutische industrie. Met meer dan 7 jaar ervaring heb ik in creatieve en strategische rollen gewerkt aan de ontwikkeling van marketingcampagnes, productlanceringen en internationale conferenties.

‍👩‍⚕ EEN OFFERTE AANVRAGEN ➡️