Prijs van een facelift in Dubai

prijs facelift Dubai 1 1
Geschreven door Émilie

Een facelift in Dubai is een chirurgische ingreep die rimpels uit uw gezicht verwijdert en uw huid strakker maakt om de tekenen van veroudering te vertragen.

BesteKlinieken.com geeft informatie over facelift chirurgie in Dubai en helpt u bij het boeken van een operatie bij gekwalificeerde chirurgen. Deze inhoud is alleen voor informatieve doeleinden en is niet bedoeld ter vervanging van het advies van een medische professional.

Prijs van een facelift in Dubai

De gemiddelde kosten van een facelift in Dubai zijn €6250. Afhankelijk van uw behoeften kan de prijs variëren van €4.500 tot €8.000.

ProcedurePrijzen Dubai
Facelift6250 €

Wat is een facelift?

Naarmate we ouder worden, verliest de huid haar elasticiteit en bezwijkt ze onder de zwaartekracht, waardoor ze verslapt en krimpt. Het verouderingsproces begint normaal gesproken in de dertig, maar sommige mensen hebben genetische aanleg om al in hun twintiger jaren tekenen van veroudering te ontwikkelen (bijvoorbeeld uitgezakte wangen en wangen).

Hoe u leeft en zelfs waar u woont, kan de snelheid waarmee u veroudert beïnvloeden. Wat u eet, hoeveel tijd u voor tv of computerschermen doorbrengt en aan hoeveel zonlicht u wordt blootgesteld, kunnen allemaal het verouderingsproces versnellen.

Wie moet een facelift ondergaan in Dubai?

Dankzij geavanceerde chirurgische technieken is het mogelijk om weer een jeugdig uiterlijk te krijgen en er van buiten net zo fris en jeugdig uit te zien als u zich van binnen voelt.

Veel mannen en vrouwen kiezen voor een facelift in Dubai om hun zelfvertrouwen en jeugdige uiterlijk terug te krijgen. Een rhytidectomie, beter bekend als een facelift, is een chirurgische ingreep die rimpels uit uw gezicht verwijdert en uw huid strakker maakt om de tekenen van veroudering te vertragen.

Een goede faceliftkandidaat begrijpt de beperkingen van een operatie. Een gedetailleerd consult met onze chirurg en het bekijken van voor-en-na foto’s van andere facelift patiënten is een belangrijk onderdeel van het consultatieproces. Een patiënt met realistische verwachtingen is veel waarschijnlijker tevreden met het eindresultaat.

Wat houdt facelift chirurgie in Dubai in?

Tijdens een facelift maakt de chirurg eerst een incisie verborgen achter de haarlijn en scheidt de huid van de onderliggende spieren en weefsels. Na het aanspannen van de gezichtsspieren om de contouren van het gezicht te verbeteren, wordt de huid uitgerekt en verplaatst om beter bij het gezicht te passen en rimpels te verminderen. Tot slot wordt overtollige gezichtshuid op de plaats van de incisie weggesneden en wordt de incisie gesloten.

Halslift

Veel mensen die een facelift in Dubai ondergaan, kunnen ook baat hebben bij een halslift. Een halslift verfijnt de halslijn en verwijdert verticale banden uit de hals. Deze verticale banden zijn de randen van een spier die de platysma wordt genoemd. Tijdens de operatie voeren we, indien nodig, de volgende handelingen uit:

  • De nekspieren samenvoegen en aanspannen, waardoor een stevigere spierbasis ontstaat.
  • Overtollige vetophopingen verwijderen
  • Overtollige huid wegsnijden en de huid gladstrijken voor een strakker, jeugdiger decolleté.

Afhankelijk van uw behoeften en doelen kan uw persoonlijke neklift in Dubai bestaan uit één of beide van de twee verschillende procedures:

  • Facelift – Bij de facelift wordt de huid langs de keel gelift en strakker gemaakt, en wordt overtollige huid verwijderd om stevigere, strakkere gelaatstrekken te creëren.
  • Platysmaplastiek – Een procedure waarbij de onderliggende spieren worden aangespannen en vet wordt verplaatst. Deze procedure geeft meer dramatische resultaten voor patiënten met zeer los onderliggend halsweefsel.

Mini facelift in Dubai

De mini-facelift verjongt het onderste derde deel van het gezicht, inclusief de wangen en hals. De mini-facelift bereikt veel van dezelfde doelstellingen als een traditionele facelift. De mini-facelift wordt ook wel een S-facelift of korte incisie facelift genoemd vanwege de kleinere grootte en vorm van de incisie. Goede kandidaten voor de mini-facelift zijn mensen die vijf jaar van hun gezicht af willen. Deze patiënten kunnen baat hebben bij kleinere incisies en het gebruik van kleine hechtingen met weerhaakjes, in plaats van een grote incisie waarvoor zwaardere hechtingen nodig zijn.

Mini-facelifts kunnen de tekenen van veroudering voorkomen voordat ze zichtbaar worden. Dankzij de flexibiliteit van een mini-facelift kan uw plastisch chirurg specifieke gebieden behandelen en tegelijkertijd de hersteltijd onder controle houden. Afhankelijk van de omvang van de ingreep kan het zijn dat u na een mini-facelift een nacht in het ziekenhuis moet blijven; vaak mag u op de dag van de ingreep al naar huis.

Hoewel een mini-facelift alleen een specifiek, geïsoleerd probleem van plastische chirurgie van het gezicht kan behandelen, maken de flexibiliteit van de procedure en het feit dat er geen langdurig herstelproces is, mini-facelifts een aantrekkelijke optie, vooral voor jongere patiënten.

Postoperatieve zorg

Na de operatie worden het gezicht en het hoofd ingezwachteld en worden patiënten naar huis gestuurd om te herstellen. Het is belangrijk om vooruit te plannen en ongeveer twee weken vrij te nemen om thuis te rusten en te herstellen. Tijdens deze periode kunnen patiënten last hebben van zwellingen, blauwe plekken en wat ongemak.

Eventueel ongemak kan met medicijnen onder controle worden gehouden, en deze symptomen zullen in de eerste paar weken van het herstel afnemen. Facelift-patiënten moeten zware lichamelijke inspanning gedurende minstens twee weken na de operatie vermijden. De resultaten van de operatie zullen niet onmiddellijk zichtbaar zijn, maar zullen geleidelijk zichtbaar worden naarmate de zwelling en blauwe plekken afnemen.

Dit proces kan enkele weken duren. Wij bieden uitgebreide postoperatieve zorg, waaronder regelmatige controles, om ervoor te zorgen dat de genezing vlot verloopt.

Hoewel patiënten na een facelift normaal blijven verouderen, kan de juiste ingreep het uiterlijk van een persoon met enkele jaren terugdraaien, door de gezichtshuid gladder en strakker te maken en hen er jonger en aantrekkelijker uit te laten zien en voelen.

Kosten van een facelift en neklift in Dubai

Elk geval is anders, net zoals elk persoon anders is, dus het is erg moeilijk om een vaste prijs te geven voor plastische chirurgie procedures. Er spelen veel factoren mee: de leeftijd van de patiënt, de mate van huidbeschadiging of huidverslapping, de gezondheidstoestand en medische voorgeschiedenis, of er implantaten of prothesen nodig zijn, en of de ingreep onder algehele narcose in een ziekenhuis moet worden uitgevoerd. Na een uitgebreid consult in de kliniek krijgt de patiënt een volledige kostenraming.

Wat belangrijk is, en wat onze patiënten waarderen, is de persoonlijke zorg en aandacht die ons team biedt als onderdeel van de service. We geven u graag referenties die getuigen van de duurzame relaties die we hebben met veel gelukkige en tevreden patiënten.

Profiteer van een GRATIS evaluatie!

Op verzoek en
zonder enige verplichting van uw kant.

Raadpleging 100% gratis. We analyseren je situatie, je behoeften en verwachtingen. En we schatten het benodigde budget voor : Vlucht + Hotel + Taxi + Behandeling.

Je behoudt te allen tijde de volledige controle over het proces. Totale gemoedsrust.

Over de auteur

Émilie

Mijn naam is Emilie Gervais en ik woon in Istanbul, Turkije. Ik ben een medisch schrijver met uitgebreide wetenschappelijke kennis en meer dan 15 jaar ervaring in kankeronderzoek en moleculaire biologie. Ik heb ervaring in congresorganisatie en projectmanagement. Ik heb het vermogen om complexe medische en wetenschappelijke concepten over te brengen naar een divers publiek via verschillende media, waaronder deze website als schrijfbord.

‍👩‍⚕ EEN OFFERTE AANVRAGEN ➡️