Circulaire buikwandcorrectie in Turkije

prijs voor buikwandcorrectie 1
Geschreven door Manuella

In Turkije wordt een circulaire buikwandcorrectie uitgevoerd bij patiënten die veel zijn afgevallen en nu een verslapte huid hebben. De chirurg maakt een incisie en verwijdert overtollige huid en vet, en spant de spieren aan.

BesteKlinieken.com geeft informatie over circulaire buikwandcorrectie in Turkije en helpt u bij het boeken van een operatie bij gekwalificeerde chirurgen. Deze inhoud is alleen voor informatieve doeleinden en is niet bedoeld ter vervanging van het advies van een medische professional.

Prijs van een buikwandcorrectie in Turkije

De gemiddelde kosten van een circulaire buikwandcorrectie in Turkije in Istanbul zijn €3.700. Afhankelijk van uw wensen kan de prijs variëren van 3400 euro tot 4000 euro.

ProcedureKosten Turkije
Circulaire buikwandcorrectie3700 €

Wat is een circulaire buikwandcorrectie?

In Turkije is een circulaire buikwandcorrectie uitgebreider dan een standaard buikwandcorrectie. Het wordt meestal uitgevoerd in Istanbul bij patiënten die veel gewicht hebben verloren (misschien na een gastric sleeve of een ander type bariatrische operatie) en nu losse of verslapte huid over hun hele lichaam hebben.

Bij een buikwandcorrectie maakt de chirurg een incisie rond de taille, waarbij overtollige huid en vet worden verwijderd en de spieren worden aangespannen. De buitenste dijen en billen worden ook bewerkt, en er kan een nieuwe navel worden gecreëerd.

Kandidaten voor circulaire buikwandcorrectie

Patiënten met een licht vooruitstekende buik of een kleine hoeveelheid overtollige huid in het middengedeelte zijn geen geschikte kandidaten voor een circulaire buikwandcorrectie en zullen eerder baat hebben bij een mini- of traditionele buikwandcorrectie.

Het doel van een circulaire buikwandcorrectie in Turkije is om drastische veranderingen aan te brengen in iemands lichaamsbouw nadat hij of zij massaal is afgevallen. Vaak hebben deze mensen last van overtollig vet en huid in gebieden die moeilijk te verstevigen zijn, zoals de buik, buitenste dijen en billen.

Een circulaire buikwandcorrectie is ontworpen om patiënten die vroeger zwaarlijvig waren te ontdoen van dit extra huid- en vetweefsel en hun spieren te verstevigen, zodat hun nieuwe slanke lichaam geaccentueerd wordt.

Circumferentiële buikwandcorrectie

Bij een circumferentiële buikwandcorrectie, ook wel bekend als een onderlichaamslift, maakt de chirurg een incisie die rond de hele omtrek van de romp van de patiënt loopt.

Vervolgens gebruikt de chirurg liposuctie en andere technieken om het figuur van de patiënt een nieuwe vorm te geven, van de ribben tot de knieën en van de voorkant tot de achterkant van het lichaam. De chirurg spant ook de spieren van de buikwand aan en verplaatst de navel van de patiënt zodat deze er natuurlijker uitziet.

Aan het einde van de operatie verwijdert de Turkse chirurg de overtollige huid en sluit de incisie met hechtingen. In de meeste gevallen kan het litteken van de incisie gemakkelijk verborgen worden door het ondergoed van de patiënt.

Sommige patiënten die een circulaire buikwandcorrectie ondergaan, kiezen ervoor om hun resultaten aan te vullen met een armlift of aanvullende liposuctie.

Postoperatieve follow-up

Een circulaire buikwandcorrectie duurt tussen de drie en vijf uur en vereist een langere herstelperiode dan anderebuikwandcorrecties in Turkije. Patiënten die een circulaire buikwandcorrectie in Istanbul ondergaan, moeten na de ingreep twee tot vier nachten in het ziekenhuis blijven.

Er worden drainageslangetjes geplaatst om de incisie schoon te houden en vochtophoping te voorkomen. Patiënten worden gewaarschuwd om niet te douchen totdat de drainagebuisjes zijn verwijderd, ongeveer één tot twee weken na de ingreep.

Na een circulaire buikwandcorrectie kunnen patiënten een zwelling en blauwe plekken in het aangetaste gebied verwachten. Patiënten krijgen pijnstillers om het ongemak te verlichten en worden aangemoedigd om zo snel mogelijk langzaam te gaan lopen om bloedstolsels te voorkomen.

Patiënten kunnen binnen twee tot vier weken na de buikwandcorrectie bepaalde activiteiten hervatten, maar moeten wachten op de goedkeuring van hun chirurg voordat ze beginnen met zware activiteiten.

Een Turkse buikwandcorrectie chirurg

Circumferentiële buikwandcorrectie is een vrij agressieve ingreep met een langere herstelperiode in vergelijking met andere buikwandcorrectie- en lichaamscontouringprocedures.

Als u denkt dat u in aanmerking komt voor een circulaire buikwandcorrectie en u wilt meer informatie, gebruik dan onze online directory om een chirurg in Turkije in Istanbul te vinden.

Profiteer van een GRATIS evaluatie!

Op verzoek en
zonder enige verplichting van uw kant.

Raadpleging 100% gratis. We analyseren je situatie, je behoeften en verwachtingen. En we schatten het benodigde budget voor : Vlucht + Hotel + Taxi + Behandeling.

Je behoudt te allen tijde de volledige controle over het proces. Totale gemoedsrust.

Over de auteur

Manuella

Mijn naam is Manuella Fiorentini. Ik ben een ervaren marketingprofessional binnen de medische hulpmiddelen- en farmaceutische industrie. Met meer dan 7 jaar ervaring heb ik in creatieve en strategische rollen gewerkt aan de ontwikkeling van marketingcampagnes, productlanceringen en internationale conferenties.

‍👩‍⚕ EEN OFFERTE AANVRAGEN ➡️