Buiklift in Turkije

buikwandcorrectie Turkije 1
Geschreven door Émilie

Een buikwandcorrectie in Turkije in Istanbul kan u een aantrekkelijk, esthetisch figuur geven. De weefsels in onze buik veranderen en worden steeds slapper, deels als gevolg van veroudering of zwangerschap.

BesteKlinieken.com geeft informatie over buiklift in Turkije en helpt u bij het boeken van een operatie bij gekwalificeerde chirurgen. Deze inhoud is alleen ter informatie en is niet bedoeld ter vervanging van het advies van een medische professional.

Prijs van een buiklift in Turkije

De gemiddelde prijs van een buiklift in Turkije in Istanbul is €2.500. Afhankelijk van uw behoeften kan de prijs variëren van €2.300 tot €2.700.

ProcedureKosten Turkije
Buiklift2500 €

Wat is een buiklift?

Een buiklift in Turkije in Istanbul kan u een aantrekkelijk, esthetisch figuur geven. De weefsels in onze buik veranderen en worden steeds losser, deels als gevolg van leeftijd of zwangerschap. Sommige vrouwen kampen met striae, die kunnen ontstaan als gevolg van scheurtjes in het onderhuidse weefsel. Een buiklift corrigeert deze gebreken.

Wilt u weer een mooie, aantrekkelijke taille en bent u op zoek naar een buiklift specialist in Istanbul, Turkije?

Ons team helpt u graag bij uw zoektocht! Wij staan in nauw contact met Turkse esthetische chirurgen die naam hebben gemaakt op het gebied van buiklift.

Betere buiktonus

Zodra we een geschikte plastisch chirurg voor u hebben gevonden, krijgt u de gelegenheid om hem of haar persoonlijk te leren kennen en om het team en de praktijk te zien. Op dat moment krijgt u een gedetailleerd consult van uw arts, waarbij rekening wordt gehouden met uw wensen en ideeën over de buiklift en de medische methoden in meer detail worden uitgelegd.

In dit stadium wordt uw medische voorgeschiedenis opgetekend, wordt er een lichamelijk onderzoek uitgevoerd en worden alle aspecten van de operatie besproken in een geïnformeerd gesprek. De esthetisch plastisch chirurg zal ook al uw vragen over de behandeling beantwoorden. Na deze eerste fase wordt er een op maat gemaakt behandelplan voor u opgesteld.

Lees ons verslag over buiklift liposuctie in Turkije

Een gevoel van welzijn en een slanker figuur

Na het eerste gesprek met uw Turkse chirurg kunt u beginnen met dromen over uw wespentaille, want binnenkort is het werkelijkheid!

Hoe de operatie werkt

De plastisch chirurgen in Istanbul hebben vele jaren ervaring op het gebied van buiklifts en voeren de nodige chirurgische ingrepen uit op een bekwame, betrouwbare en succesgerichte manier.

Buikwandcorrectie: procedure en techniek

Een voorzichtige procedure is essentieel voor buikwandcorrecties. Een voorzichtige aanpak is aan te raden, vooral met betrekking tot de snede, die later het beste bedekt kan worden met een onderbroek of zwempak.

Over het algemeen wordt u voor deze operaties onder algehele narcose gebracht en verblijft u korte tijd in het ziekenhuis. U bent in veilige handen van het cosmetisch-chirurgisch team en de anesthesisten die toezicht houden.

Tijdens de operatie wordt een vooraf bepaald gebied van dwarse huid en overtollig weefsel verwijderd. De betrokken buikspieren worden gestroomlijnd. Als u dit met uw arts hebt besproken, kan een heupvergroting ook nuttig zijn om uw figuur te optimaliseren.

Profiteer van een GRATIS evaluatie!

Op verzoek en
zonder enige verplichting van uw kant.

Raadpleging 100% gratis. We analyseren je situatie, je behoeften en verwachtingen. En we schatten het benodigde budget voor : Vlucht + Hotel + Taxi + Behandeling.

Je behoudt te allen tijde de volledige controle over het proces. Totale gemoedsrust.

Over de auteur

Émilie

Mijn naam is Emilie Gervais en ik woon in Istanbul, Turkije. Ik ben een medisch schrijver met uitgebreide wetenschappelijke kennis en meer dan 15 jaar ervaring in kankeronderzoek en moleculaire biologie. Ik heb ervaring in congresorganisatie en projectmanagement. Ik heb het vermogen om complexe medische en wetenschappelijke concepten over te brengen naar een divers publiek via verschillende media, waaronder deze website als schrijfbord.

‍👩‍⚕ EEN OFFERTE AANVRAGEN ➡️