Prijs van een borstverkleining in Dubai

borstverkleining prijs dubai 1
Geschreven door Maria

Borstverkleining in Dubai is de ideale oplossing om uw borsten kleiner, handelbaarder en vormvaster te maken. Het proces is gebaseerd op het verwijderen van vet of onnodig borstweefsel om de borsten steviger te maken.

BesteKlinieken.com geeft informatie over borstverkleining in Dubai en helpt u bij het boeken van een operatie bij gekwalificeerde chirurgen. Deze inhoud is uitsluitend bedoeld ter informatie en is niet bedoeld ter vervanging van het advies van een medisch deskundige.

Prijs van een borstverkleining in Dubai

De gemiddelde kosten van een borstverkleining in Dubai bedragen €6.200. Afhankelijk van uw behoeften kan de prijs variëren van € 4.500 tot € 7.900.

ProcedurePrijs Dubai
Borstverkleining6200 €

Wat is een borstverkleining?

Grotere borsten brengen gezondheidsrisico’s met zich mee en natuurlijk ook emotionele problemen. Bovendien zijn grote borsten niet gemakkelijk te dragen en ze zien er ook ongemakkelijk uit. Het is logisch dat de grootte van uw borsten in overeenstemming moet zijn met uw lichaam, anders beïnvloedt het uw hele persoonlijkheid op een onaangename manier.

Borstverkleining in Dubai is de ideale oplossing om uw borsten kleiner, beter hanteerbaar en mooier van vorm te maken. Het proces is gebaseerd op het verwijderen van vet of onnodig borstweefsel om de borsten blijvend steviger en stralender te maken.

Aangezien dit een chirurgische ingreep is, kunnen we niet alle punten in één alinea behandelen. Laten we doorgaan om ze beter te begrijpen.

Voordelen:

Betere borsten zullen uw persoonlijkheid en levenskwaliteit verbeteren. Het zal u mogelijk comfort brengen, zoals minder lichamelijke pijn, betere kleding en sexyer borsten dan voorheen. Bovendien kunt u na de operatie gemakkelijk borstverstevigende oefeningen doen. En dit is zeker het belangrijkste voordeel van een borstverkleining in Dubai. Zwemmen, hardlopen en wandelen zullen niet langer een bron van angst zijn.

Resultaten voor en na de ingreep:

De resultaten van een borstverkleining in Dubai zijn verbluffend. Maar verwacht niet dat uw borsten na de operatie meteen perfect zijn. In dit stadium kunnen ze er te strak uitzien, maar na een paar maanden, wanneer de zwelling afneemt, zullen de borsten er kleiner en gelift uitzien, zelfs zonder borstlift.

Er kunnen wat littekens ontstaan, maar die verdwijnen meestal na verloop van tijd. Hooguit zes maanden zijn genoeg om ze te laten vervagen; momenteel kunt u deze littekens echter verbergen door bh’s te dragen en bepaalde voorgeschreven verbanden te gebruiken.

De ideale kandidaat

Iedereen die zich ongemakkelijk voelt met grote borsten kan een borstverkleinende operatie ondergaan. Artsen raden dit meestal aan nadat de borsten volgroeid zijn. Het is zeer waarschijnlijk dat u het advies krijgt om een bloedtest te ondergaan om er zeker van te zijn dat u de beste kandidaat bent voor deze ingreep.

Waarschuwing: zwangere vrouwen of vrouwen die borstvoeding geven moeten deze ingreep vermijden.

Dingen waar u aan moet denken vóór de operatie!

Zodra is vastgesteld dat u een goede kandidaat bent voor de operatie, moet u onze experts raadplegen om u voor te bereiden op de grote dag. Tijdens dit consult zullen zij rekening houden met uw verwachtingen en de conditie van uw borsten om een persoonlijk plan op te stellen in het licht van de voorgestelde techniek. Daarnaast worden de details van de procedure aan u uitgelegd, samen met het nodige advies om u te helpen een veilige operatie te begrijpen. Over het algemeen houdt dit het volgende in

  1. Een gezonde levensstijl aanhouden.
  2. Ten minste twee weken voor de behandeling stoppen met roken.
  3. Vermijd medicijnen die aspirine bevatten om bloedingen te voorkomen.
  4. Veel vitamines innemen voor een snel herstel na de operatie.

Daarnaast worden de datum en het tijdstip van de borstverkleining in Dubai, Abu Dhabi en Sharjah vastgesteld. Ons team zal u informeren over andere do’s en don’ts waar u rekening mee moet houden. Wij zorgen ervoor dat u volledig voorbereid bent op de operatie.

Borstverkleining in Dubai:

Borstverkleining wordt uitgevoerd onder algehele of plaatselijke verdoving en duurt 2-3 uur. De patiënt wordt meestal dezelfde dag ontslagen, maar soms is het nuttig om een nacht te blijven.

Tijdens de operatie wordt een incisie gemaakt, afhankelijk van de gekozen techniek. Dit kan dicht bij de tepelhof zijn of verticaal of horizontaal tot aan de plooi. Het overtollige vetweefsel wordt dan uit de borst verwijderd, waardoor de symmetrie van de borsten behouden blijft. Chirurgen proberen ook om de tepels en tepelhof hoger te plaatsen, waardoor ze kleiner worden dan voorheen. Soms worden er ook drainagebuisjes aangebracht om overtollig vocht af te voeren.

Daarna worden de incisies gesloten.

Follow-up en herstel:

Na de operatie is enige pijn normaal. Patiënten moeten minstens 2 tot 5 weken wachten voordat ze volledig hersteld zijn en hun dagelijkse activiteiten kunnen hervatten. De borsten moeten extra ondersteund worden door het dragen van een beha. Om er zeker van te zijn dat de borsten goed genezen, moeten er enkele maanden na de operatie vervolgafspraken worden gemaakt. Het is zeer waarschijnlijk dat u instructies krijgt die u enige tijd moet volgen. Hier volgen enkele van de meest voorkomende,

  1. Vermijd lichamelijke activiteit.
  2. U moet pijnstillers nemen.
  3. Slaap niet op uw buik.
  4. U moet gedurende enkele maanden een operatiebeha dragen.
  5. Onderhoud de incisiegebieden goed.

Profiteer van een GRATIS evaluatie!

Op verzoek en
zonder enige verplichting van uw kant.

Raadpleging 100% gratis. We analyseren je situatie, je behoeften en verwachtingen. En we schatten het benodigde budget voor : Vlucht + Hotel + Taxi + Behandeling.

Je behoudt te allen tijde de volledige controle over het proces. Totale gemoedsrust.

Over de auteur

Maria

Mijn naam is Maria. Ik heb meer dan 10 jaar ervaring als marketingmanager in de medische sector. Ik heb met succes verschillende producten op de markt gebracht, waaronder medische hulpmiddelen, en ik heb een grote passie voor sales en marketing.

‍👩‍⚕ EEN OFFERTE AANVRAGEN ➡️