Borstreconstructie in Dubai

borstreconstructie prijs dubai 1
Geschreven door Maria

Borstreconstructie in Dubai is een chirurgische ingreep die meestal wordt uitgevoerd bij vrouwen die een mastectomie of lumpectomie hebben ondergaan na borstkanker, met als doel het herstellen van een natuurlijk ogende borst of tepel.

BesteKlinieken.com geeft informatie over borstreconstructie in Dubai en helpt u bij het boeken van een operatie bij gekwalificeerde chirurgen. Deze inhoud is alleen voor informatieve doeleinden en is niet bedoeld ter vervanging van het advies van een medische professional.

Prijs van borstreconstructie in Dubai

De gemiddelde kosten van een borstreconstructie in Dubai zijn €6.200. Afhankelijk van uw behoeften kan de prijs variëren van €5400 tot €7000.

ProcedurePrijs Dubai
Borstreconstructie6200 €

Wat is borstreconstructie?

Borstkanker is een ziekte die jaarlijks duizenden vrouwen treft. Voor sommigen kan het behandeld worden met chemotherapie zonder operatie, maar voor anderen wordt, afhankelijk van de ernst van de ziekte, een deel of de hele borst operatief verwijderd. Kanker overwinnen is een grote overwinning voor iedereen die aan de ziekte heeft geleden. Helaas kan het vooruitzicht om zonder borst(en) te moeten leven voor sommige vrouwen een andere uitwerking hebben. Hier volgen enkele van de negatieve effecten:

 • Voortdurend verdriet, droefheid of zelfs angst.
 • De relatiestatus kan veranderen
 • Intimiteit kan veranderen.
 • Verlies van eigenwaarde en zelfvertrouwen.

Borstreconstructie in Dubai is een chirurgische ingreep die meestal wordt uitgevoerd bij vrouwen die een mastectomie of lumpectomie hebben ondergaan na borstkanker, met als doel het herstellen van een natuurlijk ogende borst of tepel.

Technieken voor borstreconstructie

Borstreconstructie in Dubai is geen cosmetische ingreep, maar een reconstructieve chirurgische ingreep. Er zijn verschillende borstreconstructietechnieken, waaronder de volgende:

 • Implantaten: De chirurg rekt de huid op met een weefselexpander die in de borst wordt geplaatst, waarna met wekelijkse tussenpozen tot tien weken lang een zoutoplossing of siliconengel wordt ingebracht. De sessies zijn over het algemeen pijnlijk, maar het eindresultaat is bevredigend.
 • Weefselflap procedure (autoloog): Bij deze borstreconstructietechniek gebruikt de chirurg het eigen weefsel van de patiënt om een heuvel te creëren die uit de buik, dijen, rug of billen wordt genomen om de borsten te reconstrueren.
 • Tepel-veer : Bij deze techniek kan de chirurg een borst reconstrueren met behulp van bewaarde omliggende huid en tepel van uw eigen borst na een mastectomie.

Het borstreconstructieproces bij DUbai

a) Consultatie

De eerste fase van een borstreconstructieprocedure is een gedetailleerd consult en onderzoek in de kliniek met onze gekwalificeerde plastisch chirurg, om voor elke kandidaat een op maat gemaakt plan te bepalen.

b) Chirurgie

De tweede stap is het plannen van de borstreconstructie-operatie met een hooggekwalificeerde en ervaren plastisch chirurg die gespecialiseerd is in borstreconstructie en andere borstchirurgische ingrepen. Vóór de operatie wordt elke patiënt onderzocht om er zeker van te zijn dat ze de operatie veilig kan ondergaan. Dit onderzoek omvat een preesthetisch consult, bloedtests en zorgt ervoor dat de patiënt een ideale kandidaat is voor de borstreconstructieprocedure.

De borstreconstructieprocedure omvat een voorbereiding die tot twee uur kan duren, waarbij de reconstructie zelf tot zes uur kan duren onder plaatselijke verdoving in combinatie met intraveneuze sedatie.

Een weefselflap wordt gebruikt om de borst(en) te reconstrueren door een heuvel te maken van het eigen weefsel van de patiënt, afkomstig van de rug, dijen, buik of billen. Het verplaatste weefsel wordt soms vastgemaakt aan de bloedtoevoer in de buurt van de nieuwe locatie. Het weghalen van weefsel uit de rug staat bekend als een latissimus dorsi flap, terwijl dat uit de buik bekend staat als een tramlap.

De procedure voor borstreconstructie in Dubai met behulp van een implantaat bestaat uit het uitrekken van de huid met behulp van een weefselexpander, waarna een zoutoplossing (zout water) of siliconengel wordt ingebracht. Bij elke sessie die u bijwoont wordt het gewenste volume in de tissue expander gevuld.

Een borstreconstructieoperatie wordt uitgevoerd in een operatiekamer in het ziekenhuis en de patiënt blijft na de operatie meestal één nacht in het ziekenhuis om te herstellen. Indien nodig kan ze langer blijven.

De deskundige plastisch chirurg begeleidt de patiënt tijdens het herstel en het genezingsproces door middel van geplande follow-ups.

c) Herstel

Twee tot drie uur na de operatie wordt de patiënte naar de ziekenzaal gebracht waar ze 24 uur of langer onder toezicht blijft. Pijn en ongemak zullen de eerste dagen voelbaar zijn, dus pijnstillers worden aanbevolen tijdens uw verblijf in het ziekenhuis.

Krachtige activiteiten worden ontmoedigd, maar de armen mogen lichtjes bewogen worden. Eén dag na de operatie mag de patiënt beginnen met rechtop zitten, en de tweede dag mag ze proberen langzaam te lopen. De arts zal u ontslaan als hij of zij u fit acht.

Over een periode van ongeveer 4 weken of meer moet de patiënt na de operatie meestal meerdere keren naar de kliniek komen om het genezingsproces te controleren.

Voorzorgsmaatregelen

Hoewel een borstreconstructieprocedure ongecompliceerd kan zijn, is het belangrijk om het juiste niveau van interventie of behandeling te bepalen en dat de procedure, of deze nu minimaal invasief of invasief is, wordt uitgevoerd door een gekwalificeerde, gediplomeerde plastisch chirurg. Een potentiële kandidaat moet aan bepaalde criteria voldoen om voor de procedure in aanmerking te komen en moet:

 • Realistische verwachtingen hebben van de te verwachten resultaten.
 • In goede gezondheid verkeren, zowel lichamelijk als psychisch.
 • Geen andere medische problemen of ziekten hebben die het herstel zouden kunnen belemmeren.
 • De behandeling kunnen doorstaan

Waarom een borstreconstructie?

Het belangrijkste voordeel van een borstreconstructie is dat de vorm van de borst gereconstrueerd wordt. Omdat iedereen anders is, kunnen de verwachte resultaten van een borstreconstructie van persoon tot persoon verschillen, maar de voordelen zijn over het algemeen onder andere:

 • Het creëren van een gevoel van welzijn en gemoedsrust.
 • Herstel van intimiteit.
 • Herstel van zelfvertrouwen en gevoel van eigenwaarde.

Profiteer van een GRATIS evaluatie!

Op verzoek en
zonder enige verplichting van uw kant.

Raadpleging 100% gratis. We analyseren je situatie, je behoeften en verwachtingen. En we schatten het benodigde budget voor : Vlucht + Hotel + Taxi + Behandeling.

Je behoudt te allen tijde de volledige controle over het proces. Totale gemoedsrust.

Over de auteur

Maria

Mijn naam is Maria. Ik heb meer dan 10 jaar ervaring als marketingmanager in de medische sector. Ik heb met succes verschillende producten op de markt gebracht, waaronder medische hulpmiddelen, en ik heb een grote passie voor sales en marketing.

‍👩‍⚕ EEN OFFERTE AANVRAGEN ➡️