Billenverkleining in Turkije

bilvermindering Turkije 1
Geschreven door Erika

Alles wat u moet weten over bilvermindering in Turkije! Wat is de gemiddelde prijs in Istanbul? Ons advies voor een succesvolle bilvermindering in Turkije.

BesteKlinieken.com geeft informatie over bilvermindering in Turkije en helpt u bij het boeken van een operatie bij gekwalificeerde chirurgen. Deze inhoud is alleen ter informatie en is niet bedoeld ter vervanging van het advies van een medische professional.

Prijs van bilvermindering in Turkije

De gemiddelde kosten van een bilvermindering in Turkije in Istanbul zijn €1.600. Afhankelijk van uw behoeften kan de prijs variëren van 1400 euro tot 1800 euro.

ProcedureKosten Turkije
Bilvermindering1600 €

Wat is een bilvermindering?

Een bilvermindering in Turkije is een cosmetische operatie waarbij overtollig vet uit de bilpartij wordt verwijderd om deze te verkleinen. Door de billen op deze manier een nieuwe vorm te geven, kunnen mannen en vrouwen hun vorm modelleren, hun omvang verminderen en de hele bilpartij een nieuwe vorm geven.

Er kunnen veel redenen zijn waarom de billen er onevenredig uitzien, waaronder de erfelijke neiging van vrouwen om vet op te slaan in de bilstreek. En ondanks uw inspanningen kunnen dieet en lichaamsbeweging dit probleem niet oplossen.

In andere gevallen zien we vaak dat mannen en vrouwen waarvan het lichaamsgewicht de laatste tijd schommelt, moeite hebben om een bilvorm te krijgen die bij hun grootte past. Iedereen die last heeft van verslapping of verlies van huidelasticiteit in de bilstreek kan baat hebben bij deze operatie, net als vrouwen die zijn afgevallen na een zwangerschap.

Hoe wordt de operatie uitgevoerd?

Wij gebruiken liposuctie technieken om uitstekende resultaten en een snel herstel te bereiken. Wanneer we een operatie uitvoeren :

  • Uw Turkse chirurg injecteert een oplossing met een verdovingsmiddel en medicijnen in het gebied. Dit zal postoperatieve blauwe plekken en zwelling verminderen.
  • Uw chirurg zal een kleine incisie maken en een zuigbuis inbrengen die verbonden is met een vacuümmachine. Hij kan meerdere incisies maken, die u voor de operatie besproken zult hebben.
  • Door de zuigbuis heen en weer te bewegen, wordt het vet losgemaakt en weggezogen.
  • Tot slot wordt het overtollige vocht en bloed afgevoerd en wordt het behandelde gebied gehecht.

Profiteer van een GRATIS evaluatie!

Op verzoek en
zonder enige verplichting van uw kant.

Raadpleging 100% gratis. We analyseren je situatie, je behoeften en verwachtingen. En we schatten het benodigde budget voor : Vlucht + Hotel + Taxi + Behandeling.

Je behoudt te allen tijde de volledige controle over het proces. Totale gemoedsrust.

Over de auteur

Erika

Mijn naam is Erika. Na meer dan 10 jaar medisch onderzoek te hebben gedaan, heb ik ervoor gekozen om me vanaf 2018 toe te leggen op wetenschappelijk en medisch schrijven. Ik heb een expertise ontwikkeld op verschillende gebieden, zoals cosmetische, tandheelkundige, bariatrische en oogchirurgie. Dankzij deze nieuwe richting kan ik mijn kennis delen.

‍👩‍⚕ EEN OFFERTE AANVRAGEN ➡️