Prijs van een bilimplantaat in Tunesië

prijs implantaat fessier tunisie pas chere 1
Geschreven door Laura

Alles wat u moet weten over bilimplantaten in Tunesië! Wat is de gemiddelde prijs in Tunis? Ons advies voor een geslaagde bilimplantatie in Tunesië.

BesteKlinieken.com informeert u over bilimplantaten in Tunesië en helpt u bij het boeken van een operatie bij gekwalificeerde Tunesische chirurgen. Deze inhoud is alleen voor informatieve doeleinden en is niet bedoeld ter vervanging van het advies van een medische professional.

Prijs van een bilimplantaat in Tunesië

De gemiddelde prijs van een bilimplantaat in Tunesië in Tunis is €2.800. Afhankelijk van uw behoeften kan de prijs variëren van €2.500 tot €3.100.

ProcedureKosten Tunesië
Bilimplantaat2800 €

Wat is een bilimplantaat?

Veel mensen vinden deze ingreep spannend. Maar terwijl borstvergroting met behulp van implantaten tegenwoordig heel normaal is, staan veel mensen zeer negatief tegenover bilimplantaten. Deze houding heeft ook te maken met de angst voor “slechte” implantaten en de risico’s die eraan verbonden zijn.

Er zijn tegenwoordig echter zeer veilige implantaten op de markt, speciaal ontworpen voor de billen, zonder risico op lekkage. Implantaten zijn natuurlijk en gaan een leven lang mee (mits er geen klachten zijn).

Siliconen implantaten bestaan uit een kern met daaromheen 8 lagen siliconen. De fabrikant biedt een levenslange garantie op de implantaten, omdat ze van uitzonderlijke kwaliteit zijn.

Maar implantaten hebben is niet genoeg. De techniek voor het plaatsen van bilimplantaten in Tunesië is ook verbeterd. Onze chirurgen zijn getraind in technieken die minimale littekens garanderen. De sporen die na de operatie achterblijven zijn nauwelijks zichtbaar. Het risico op verschuiving van de implantaten is ook minimaal. En dat is nog niet alles: na de operatie kunt u binnen drie dagen weer rechtop zitten!

Wat gebeurt er tijdens een bilvergroting met implantaten?

De vooraf geselecteerde implantaten worden onder algehele narcose ingebracht via twee incisies aan de linker- en rechterkant van de bilplooi. De littekens op deze plaatsen zijn na de operatie nauwelijks zichtbaar. De Tunesische chirurg creëert een ruimte in de spier met behulp van een spatel en brengt vervolgens de implantaten in met behulp van een speciale techniek (de no-touch techniek). Deze nieuwe techniek maakt een korte herstelperiode van 7 tot 14 dagen mogelijk. Onze internationale chirurgen zijn opgeleid door de ontwerper van de no-touch techniek. De behandeling is veilig en geeft betere langetermijnresultaten dan andere methoden. Veel patiënten zijn u al zeer tevreden voor geweest.

Hybride techniek in Tunesië

De hybride techniek is een combinatie van bilimplantaten en lipofilling met lichaamsvet. Deze behandeling biedt “het beste van twee werelden”. De implantaten helpen om een bepaald volume te behouden. Lipofilling kan worden gebruikt om ronde contouren te accentueren, vooral aan de zijkanten van de billen. Oneffenheden of verschillen tussen de billen kunnen ook worden geëgaliseerd met lipofilling. De toevoeging van extra vet zorgt er ook voor dat de billen zachter aanvoelen. Als u van nature weinig vet op uw billen heeft, is dit een goede methode om extra volume te creëren.

Herstel en resultaten van een bilvergroting

De resultaten van een bilvergroting zijn direct na de operatie zichtbaar. Na ongeveer drie maanden is de zwelling verdwenen en hebben de spier en het omliggende weefsel zich aan het implantaat aangepast. Uw billen kunnen enkele weken na de operatie wat gevoeliger zijn. De eerste paar maanden zullen de twee kleine littekens rood zijn voordat ze vervagen om bij uw huidskleur te passen. Na een jaar zullen ze nauwelijks zichtbaar zijn.

Ons zorgteam helpt u niet alleen bij de voorbereiding op de ingreep, maar begeleidt u ook daarna. We zorgen ervoor dat u precies weet wat u kunt verwachten en dat u zo goed en snel mogelijk geneest.

Zodra u de beslissing hebt genomen om uw lichaam te verbeteren door middel van een medische ingreep, kunt u beginnen aan uw reis naar meer zelfvertrouwen en een mooier achterwerk. Maak een afspraak voor een vrijblijvend consult – we horen graag van u.

Profiteer van een GRATIS evaluatie!

Op verzoek en
zonder enige verplichting van uw kant.

Raadpleging 100% gratis. We analyseren je situatie, je behoeften en verwachtingen. En we schatten het benodigde budget voor : Vlucht + Hotel + Taxi + Behandeling.

Je behoudt te allen tijde de volledige controle over het proces. Totale gemoedsrust.

Over de auteur

Laura

Mijn naam is Laura. Ik werk sinds 2004 als medisch en wetenschappelijk schrijver. Dankzij meer dan 15 jaar ervaring in het vakgebied heb ik uitgebreide expertise in het schrijven, vertalen en redigeren van een breed scala aan documenten, waaronder wetenschappelijke en medische onderzoeksartikelen en conferentieverslagen.

‍👩‍⚕ EEN OFFERTE AANVRAGEN ➡️