Armlift in Turkije

prijs armlift Turkije 1
Geschreven door Laurence

Armlift in Turkije, ook wel brachioplastie genoemd, is een chirurgische ingreep die bedoeld is om overtollige verslapte huid van de bovenarm te verwijderen en te verminderen.

BesteKlinieken.com biedt informatie over armliften in Turkije en helpt u bij het boeken van een operatie bij gekwalificeerde chirurgen. Deze inhoud is alleen ter informatie en is niet bedoeld ter vervanging van het advies van een medische professional.

Prijs van een armlift in Turkije

De gemiddelde kosten van een armlift in Turkije in Istanbul zijn €2.000. Afhankelijk van uw behoeften kan de prijs variëren van 1800 euro tot 2400 euro.

ProcedureKosten Turkije
Armlift2000 €

Wat is een armlift?

Armlift in Turkije, ook wel brachioplastie genoemd, is cosmetische chirurgie in Turkije om overtollige verslapte huid op de bovenarm te verwijderen en te verminderen.

De armlift heeft als doel

 • De ondersteunende weefsels strakker te maken,
 • De vorm van de bovenarm te verlichten,
 • Vetzakken in de bovenarm verminderen.

Huidverslapping op de bovenarmen is te wijten aan erfelijkheid, ouderdom of plotselinge gewichtsveranderingen. Over het algemeen kan dit niet gecorrigeerd worden door lichaamsbeweging. In deze gevallen kan een armlift in Istanbul een goede oplossing zijn.

Hoe werkt een armlift?

Tijdens het consult bepaalt de chirurg het type brachioplastie dat u zult ondergaan en markeert de incisielijnen dienovereenkomstig.

Na het consult en de noodzakelijke bloedtesten wordt u verdoofd.

Uw chirurg zal dan de incisies maken en beginnen met het verwijderen van overtollige huid en vet. Hij of zij kan ook liposuctie toepassen om overtollig vet te verwijderen voordat de incisies worden gemaakt, voor een betere verstrakking.

Zodra de overtollige huid en het overtollige vet verwijderd zijn, worden de incisies zeer zorgvuldig gehecht om de arm er stevig en glad uit te laten zien en om littekenvorming te voorkomen.

Daarna worden er verbanden en kledingstukken aangebracht om de operatie af te ronden.

Wie is de juiste kandidaat?

U bent de juiste kandidaat voor een armlift in Turkije als u:

 • Een aanzienlijk huidoverschot hebt met een stabiel gewicht
 • In goede gezondheid verkeert en geen medische aandoeningen hebt die het genezingsproces kunnen verstoren of het risico van de operatie kunnen verhogen.
 • Realistische verwachtingen hebt van het eindresultaat.

Waarom zou u voor ons kiezen voor een armlift in Turkije?

Omdat wij bieden:

 • Ervaren en getalenteerde chirurgen
 • Armlift met de nieuwste technologie
 • Armlift met minimale littekens
 • Natuurlijke armlift resultaten
 • Uitstekende patiëntenzorg
 • Uitstekende postoperatieve follow-up en ondersteuning

Enkele kenmerken:

Operatie:Armlift
Doel van de operatie:Om van verslapte huid op de armen af te komen, om de armen steviger te maken
Duur van de operatie:1 tot 2 uur
Soort verdoving :Algemene verdoving
Bijwerkingen :Tijdelijke zwelling, gevoelloosheid en blauwe plekken.
Risico’s :Infectie, veranderingen in het huidgevoel
Hersteltijd :1 tot 2 weken
Littekens :Afhankelijk van het type incisie, over het algemeen zeer klein.

Armlift in Turkije: Routebeschrijving

Dag van aankomst

 • Een warm welkom: Welkom in Istanbul! U wordt op de luchthaven opgewacht. Afhankelijk van uw aankomsttijd wordt u naar uw 4- of 5-sterrenhotel of naar het ziekenhuis gebracht voor uw consult.

Dag 1

 • Zeg hallo tegen uw chirurg : Voor uw operatie hebt u een persoonlijk gesprek met uw chirurg. U krijgt de gelegenheid om uw armlift behandelplan in detail te bespreken en uw chirurg zal u informeren over de details van uw operatie, zoals het type incisie.
 • Toestemming is essentieel : u ondertekent een toestemmingsformulier.
 • Medische tests voor uw welzijn: Uw chirurg zal vóór uw armlift medische tests uitvoeren, zoals bloedonderzoek.
 • Ja, nu is het tijd voor het “grote moment” : U ondergaat uw armliftoperatie, die meestal 2 tot 3 uur duurt, afhankelijk van het proces.
 • Het is allemaal voorbij! De spanning is voorbij! Eerste controles: Uw chirurg zal de eerste tests uitvoeren wanneer u weer bij bewustzijn komt na de narcose. U wordt wakker in uw ziekenhuiskamer, met uw compressiekleding over uw arm.
 • Geniet van uw verblijf in een ziekenhuis van topkwaliteit : U brengt de nacht door in ons internationaal geaccrediteerde ziekenhuis van topkwaliteit.

Dag 2

 • Verblijf in het ziekenhuis: Ook uw tweede dag brengt u in het ziekenhuis door. Uw chirurg zal u bezoeken en de voortgang van uw herstel controleren.

Dagen 3 en 4

 • Blijf ik of ga ik? U kunt blijven genieten van het comfort van uw hotel, of eropuit gaan en genieten van Istanbul, de stad van twee continenten!

Dag 5

 • Laatste controle voordat u afscheid neemt : U ontmoet uw chirurg weer voor uw laatste controle. Hij zal uw hechtingen en drains verwijderen. U krijgt ook gedetailleerde informatie over uw postoperatieve zorg en uw veiligheidsrapport voor de vlucht.
 • Privétransfer naar de luchthaven : Haal het meeste uit deze laatste reis naar Istanbul!
 • Klaar om op te stijgen? u gaat naar huis met uw nieuwe look en, naar wij hopen, een geweldige ervaring in Istanbul. We zullen u missen! We hopen dat u een onvergetelijke reis met ons heeft gehad.

Profiteer van een GRATIS evaluatie!

Op verzoek en
zonder enige verplichting van uw kant.

Raadpleging 100% gratis. We analyseren je situatie, je behoeften en verwachtingen. En we schatten het benodigde budget voor : Vlucht + Hotel + Taxi + Behandeling.

Je behoudt te allen tijde de volledige controle over het proces. Totale gemoedsrust.

Over de auteur

Laurence

Mijn naam is Laurence Tung. Ik ben een medisch schrijver met wetenschappelijke kennis op verschillende gebieden. Ik heb onlangs therapeutische gebieden behandeld zoals reumatologie en hypercholesterolaemie. Ik heb ook expertise in genomica, epigenetica, moleculaire biologie en biochemie. Ik help deze website met het publiceren van kwaliteitsartikelen over medisch toerisme.

‍👩‍⚕ EEN OFFERTE AANVRAGEN ➡️